Recrutari


RECRUTAREA
Recrutarea reprezinta ansamblul actiunilor utilizate de catre o organizatie pentru atragerea candidatilor care poseda cunostintele necesare pentru ocuparea imediata sau intr-un anumit orizont de timp a unui post vacant sau care urmeaza a deveni vacant. Activitatea de recrutare nu este neaparat legata de aparitia unei nevoi de recrutare in firma, ci se desfasoara si din dorinta de a forma oameni pentru activitati viitoare sau pentru a crea o baza de date consistenta in vederea acoperirii unor nevoi ulterioare.
Pentru a veni in sprijinul clientilor sai aflati in cautarea de noi angajati, MKwave Vision Star si-a dezvoltat un departament propriu de HR, rolul principal al acestuia fiind acela de a recruta persoanele potrivite pentru posturile vacante vizate.

PLASARE PERSONAL
Unul din obiectivele noastre este de a oferi clientilor nostri omul potrivit pentru locul de munca potrivit. Furnizam informatiile despre candidati astfel incat profilul conturat sa fie cat mai complet. Obligatiile noastre constau in identificarea, selectia, recrutarea, testarea, evaluarea si prezentarea candidatiilor in functie de cerintele firmei angajatoare.

<< Servicii
Digital IT Consulting Filingrom Primavera Digital IT Hosting Airtec LittleBig ValleyView SilverSwan