Suport vanzari


CALL CENTER

Un call center reprezinta o functie ce are rolul de a primi, transmite si centraliza o cantitate mare de informatii prin telefon. Un call center ajuta, deasemenea, o organizatie, sa inteleaga si sa reactioneze la schimbarea mediului comercial si presupune preluarea si efectuarea apelurilor.

Serviciul de preluare apeluri va permite sa mentineti continuitatea activitatii dumneavoastra prin agenti ce raspund in numele dumneavoastra. Serviciul de efectuare apeluri va ajuta sa va extindeti afacerea prin vanzari, marketing si eforturi de retinere a clientilor.

BAZA DE DATE
Oferim colaboratorilor nostri o baza de date reinnoita constant. Aceasta contine atat clientii actuali ai companiei dumneavoastra, cat si potentialii clienti. Iar o baza de date bine structurata reprezinta una din cheile succesului companiei pe care o detineti, intrucat va permite sa cunoasteti atat domeniul de activitate exact, informatii necesare si esentiale despre clienti, cat si asteptarile acestora, intrucat fiecare are o alta viziune asupra produselor si serviciilor dumneavoastra.

CONCEPTE OFERTA
Oferta reprezinta cantitatea dintr-un bun economic sau serviciu care se poate vinde intr-o perioada de timp in functie de pretul sau. Cunoasterea elasticitatii cererii si a ofertei are o importanta deosebita pentru agentii economici, atat vanzatori, cat si cumparatori.
Pornind de la nivelul si dinamica preturilor bunurilor de pe piata, noi va adaptam oferta la cererea existenta pe piata, realizand un echilibru intre dorintele companiei dumneavoastra si dorintele clientilor sau potentialilor clienti.

E-MAILING
Serviciul de e-mailing consta in trimiterea catre o lista de adresele de e-mail, atat ale companiilor nationale, cat si ale celor internationale, a mesajelor dumneavoastra ce pot contine caractere oficiale, particulare sau publicitare. In acest mod, va puteti promova compania, serviciile, web-site-ul.
Va oferim posibilitatea de a crea mesajul pe care il doriti a fi trimis sau de a ne permite noua sa-l realizam. Aceasta metoda se bucura de beneficii avantajoase, precum costurile scazute (eliminarea costurilor de productie si distributie), precum si rapiditatea cu care se va face cunoscuta oferta dumneavoastra.

<< Servicii
Digital IT Consulting Filingrom Primavera Digital IT Hosting Airtec LittleBig ValleyView SilverSwan