Identitate vizuala


LOGO

Numele impreuna cu logo-ul sunt elementele cele mai importante in identificarea si individualizarea imaginii companiei dumneavoastra. Logo-ul este prezent pe toate materialele de prezentare, de aceea realizarea lui reprezinta o etapa foarte importanta in definirea identitatii unei companii. MKwave Vision Star se bazeaza pe imaginatia, flexibilitatea si pe dinamismul echipei sale pentru identificarea solutiilor optime.

WEBSITE (vezi imagini)
Website-ul
este cartea de vizita virtuala a unei companii. Contine informatii despre structura companiei, activitatea si obiectivele sale, precum si portofoliul de clienti si detaliile despre proiectele realizate. Astfel, un website bine structurat si atractiv reprezinta un plus de imagine si un prim contact reusit cu potentialii clienti. MKwave Vision Star propune clientilor sai un plan de actiune globala, ce contine realizarea, promovarea si intretinerea website-ului.
Compania ofera servicii complete pentru prezenta dumneavoastra in spatiul virtual, servicii grupate in patru pachete adaptate nevoilor si asteptarilor clientilor. Aceste pachete contin:
- Consultanta si elaborarea strategiei de dezvoltare a website-ului;
- Conceperea si creatia website-ului: arhitectura (programare), grafica (imagine, animatie, culoare) si redactarea continutului (identificarea conceptelor cheie si dezvoltarea lor);
- Servicii suplimentare: upload, hosting, emailing, intretinere, realizare de statistici (frecventa accesarilor).

MATERIALE PROMOTIONALE
Materialele promotionale sunt o cale de comunicare directa cu membrii target-urilor carora vreti sa le transmiteti mesajele dumneavoastra. MKwave Vision Star se ocupa de conceperea, de creatia si de productia materialelor promotionale necesare clientilor nostri. Realizam carti de vizita, plachete de prezentare, flyere, mape de prezentare, materiale personalizate (agende, bannere, tricouri, cd-uri, pixuri, etc.).
La cererea clientilor, echipa MKwave Vision Star se poate ocupa de realizarea prezentarilor companiei in format electronic (prezentari Power Point etc.).

PRINT INDOOR (vezi imagini)
La nivel international, publicitatea indoor, impreuna cu cea outdoor, este considerata cea mai eficienta forma de publicitate neconventionala, datorita impactului vizual pe care il produce, de lipsa altor stimuli care sa diminueze transmiterea mesajului, dar si din pricina costurilor raportate la impact.
Pentru ca fiecare client este unic, orice oferta a MKwave Vision Star este personalizata in functie de cerintele si obiectivele clientilor, dar si de strategiile de marketing, garantand astfel succesul operatiunii.
Putem realiza pliante, cataloage, bannere, brosuri, printuri (digitale), afise etc.

PRINT OUTDOOR (vezi imagini)
Publicitatea outdoor constituie orice metoda prin care sunt afisate mesaje publicitare, al caror principal obiectiv il reprezinta persoanele aflate in afara locuintei lor. In ultimii ani, acest tip de publicitate a intrat pe un trend ascendent, remarcandu-se o imbunatatire semnificativa din punct de vedere calitativ. Publicitatea outdoor ofera cel mai bun raport intre costuri si numarul de expuneri.
MKwave Vision Star vine in intampinarea companiilor a caror nevoie de publicitate acopera si segmentul outdoor prin: panouri la sol, bannere, meshe, casete luminoase, litere volumetrice, inscriptionari autocolante etc.

Digital IT Consulting Filingrom Primavera Digital IT Hosting Airtec LittleBig ValleyView SilverSwan