Termeni si conditii

ACCEPTAREA TERMENELOR SI CONDITIILOR

Bine ati venit pe site-ul www.mkwave.ro ! Vizitarea si folosirea acestui site implica acceptarea in totalitate a termenelor si conditiilor de utilizare. Va rugam sa cititi cu atentie termenele si conditiile ce trebuie acceptate si indeplinite. Ne rezervam dreptul de a face oricand modificari ale formei ori continutului site-ului www.mkwave.ro fara o notificare prealabila. Utilizatorul va avea acces permanent la termenele si conditiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze accesarea site-ului www.mkwave.ro .


DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul www.mkwave.ro ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, informatii si stiri din domeniul Marketing, date si informatii despre domeniul de activitate al companiei MKwave Vision Star. Toate serviciile oferite de www.mkwave.ro sunt subiectul acestui acord de utilizare.

MKwave Vision Star nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere pe site, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

De asemenea, www.mkwave.ro nu isi asuma nicio raspundere pentru consecintele care pot aparea din cauza intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site.

Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de www.mkwave.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate de catre www.mkwave.ro, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata acest site ori compania caruia ii apartine, MKwave Vision Star.


OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer. In cazul in care www.mkwave.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera.
Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor www.mkwave.ro.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR www.mkwave.ro

MKwave Vision Star nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sale prezentate pe site nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

REGULI DE UTILIZARE

www.mkwave.ro poate impune utilizatorilor sai, in orice moment, anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.

INCHEIEREA ACORDULUI

www.mkwave.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.
Digital IT Consulting Filingrom Primavera Digital IT Hosting Airtec LittleBig ValleyView SilverSwan